Jdi na obsah Jdi na menu
 


O webových stránkách ODYSSEUS.ROJI.CZ

Od 1.4.2009 jsou stránky poháněny publikačním systémem phpRS.Stránky jako nekomerční projekt hostují na doméně WWW.ROJI.CZ


Bezpečnost
Přístup k důvěrným informacím, informacím týkajícím se pouze klubu a osobním informacím je znemožněn osobám, které nejsou členy klubu. "Zabezpečené stránky" jsou přístupné až po autentifikaci uživatele, tedy po zadání přístupového jména a hesla.

Z historie
Na jaře roku 2005 byl na výborové schůzi představen první návrh webových stránek Odysseus Jachtklubu.
V červnu téhož roku byla uvedena do zkušebního provozu první verze těchto stránek.
V srpnu 2005 byly stránky spuštěny v ostrém provozu a zároveň byl přístup na stránky zabezpečen uživatelským jménem a heslem.
Od března 2006 jsou stránky k dispozici ve své další verzi, kdy plně využívají databázového prostředí MySQL a jazyka PHP.
Stránky byly do 1.2.2007 provozovány na serverech webhostingové spolecnosti AYA CZ, spol. s r.o., která prezentuje své služby na www.webzdarma.cz
Webhosting je touto společností poskytován zdarma (za dodržení podmínek) a s podmínkou zobrazování reklamního proužku na úvodní stránce.
Vzhledem k velmi špatné dostupnosti služby www.webzdarma.cz jsme stránky k 20.2.2007 přesunuli na doménu www.roji.cz.
Díky tomu nám odpadla i nutnost zobrazovat reklamní proužek a tudíž i zbytečnou úvodní stránku, na které bylo pouze logo klubu a reklamní banner.
Od 1.4.2009 jsou stránky poháněny publikačním systémem phpRS. 

webmaster

 
 

Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 81183
Měsíc: 2860
Den: 120